Lajme

Interreg Mediterranean Med 2014 – 2020 SYNGGI
Rreth Projektit të Këshillit të Qarkut Durrës konsultoni informacionin dhe dokumentin si më poshtë: MED (2014 – 2020) SYNGGI Synergies ...
Lexo më shumë »
Konferenca Ndërkombëtare Zhvillimi i Agroturizmit Mjet për Zhvillimin Socio-Ekonomik të Rajoneve Tona
  Fjala e mbajtur në Konferencën Ndërkombëtare: “Zhvillimi i Agroturizmit: Mjet për Zhvillimin Socio-Ekonomik të Rajoneve Tona” Gjithnjë e më shumë turizmi ...
Lexo më shumë »
Administrata Publike – Qytetari / Modeli Evropian
Gjatë takimit me tematikë Administrata Publike – Qytetari,  Modeli Evropian
Lexo më shumë »

Njoftime

Kryetar i Këshillit të Qarkut

Kryetari I keshillit te qarkut, Z.Alfred Mullaraj

Mirëserdhet në faqjen zyrtare të Këshillit të Qarkut Durrës.

Z. Alfred Mullaraj
Kryetar i Këshillit të Qarkut

Harta

Qarku Durres

Click to open larger map