Në kuadër të Strategjisë Kombëtarë të Luftës Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, Këshilli i Qarkut Durrës ka organizuar aktivitete ndërgjegjësuese me grupet vulnerabël dhe viktima potenciale të trafikimit fokusuar kryesisht ...

Lexo më shumë »

Kryetar i Këshillit të Qarkut

Kryetari I keshillit te qarkut, Z.Alfred Mullaraj

Mirëserdhet në faqjen zyrtare të Këshillit të Qarkut Durrës.

Z. Alfred Mullaraj
Kryetar i Këshillit të Qarkut

Harta

Qarku Durres

Click to open a larger map