Të nderuar partnerë, Kam kënaqësinë të jem sot në takimin e radhës të projektit DELMVET duke më mundësuar të njihem në një kohë shumë të shpejtë me bashkëpuntorët dhe përfituesit ...

Lexo më shumë »