KRYETARI I KESHILLIT TE QARKUT

Z. Alfred Mullaraj

N/KRYETARI I KESHILLIT TE QARKUT

Z. Isuf Baku

SEKRETAR I KESHILLIT TE QARKUT

Z. Artan Zaimi

KRYESIA E KESHILLIT TE QARKUT DURRES

 

KOMISIONI I EKONOMISE

KOMISIONI I ARSIMIT

KOMISIONI I ADMINISTRIMIT DHE MBROJTJES SE TERRITORIT

KOMISIONI I AUDITIT

KOMISIONI I POLITIKAVE TE ZHVILLIMIT 

Kryetar i Këshillit të Qarkut

Kryetari I keshillit te qarkut, Z.Alfred Mullaraj

Mirëserdhet në faqjen zyrtare të Këshillit të Qarkut Durrës.

Z. Alfred Mullaraj
Kryetar i Këshillit të Qarkut

Harta

Qarku Durres

Click to open a larger map